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TO: All New Motor Vehicle Manufacturers and Dealers

FROM: L. A. House, Executive Director

RE: Advertising of “Supplier Pricing” and “Supplier Prices”

The staff of the Louisiana Motor Vehicle Commission has noticed a proliferation of the use
of the term “supplier pricing”and/or “supplier prices” in the advertising for sale of new motor
vehicles to the retail consumer.

Question Presented:

Can a new motor vehicle manufacturer or a new motor vehicle dealer
advertise that the retail consumer can obtain “supplier pricing” and/or “supplier
prices” in the purchase of a new motor vehicle. 

Answer:

The answer is NO!

Why?

Rule 757 of the advertising rules and regulations of the Louisiana Motor Vehicle
Commission have provided since January 2008, that terms such as "fleet prices," "fleet
sales," "suppliers prices," or other terms implying that retail individual customers will be
afforded the same price and/or discount as multi-purchase commercial businesses shall
not be used in advertising.

As such, a manufacturer or dealer advertising “supplier pricing,” “supplier prices,”
or words of similar import in the offering for sale of new motor vehicles to retail individual
consumer is in violation of the laws, rules and regulations of the Louisiana Motor Vehicle
Commission and is subject to enforcement action by the Louisiana Motor Vehicle
Commission.
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